Spiderbuster winnaar

OOSTERWOLDE - Komende zaterdag 31 mei organiseert VSCO'61 alweer voor de negende keer het Sponsorvoetbaltoernooi (SVT) op sportpark De Heughte. Afgaande op voorgaande jaren belooft het weer een prachtige dag te worden. 36 teams zullen aan het toernooi deelnemen.

De winnaar van 2013, Spiderbuster Nederland uit Elburg zal proberen de titel en wisselbeker te prolongeren. Hierbij zal het af moeten rekenen met de andere deelnemende teams.

Foto: Dries van Dijk

Het toernooi dat negen jaar geleden begon met 24 deelnemers groeide in 2011 door naar 42 deelnemers. Dat was mede mogelijk door de uitbreiding van het sportpark in de voorbije jaren en de realisatie van de nieuwe kleedaccommodatie met maar liefst 12 kleedkamers.

Ook dit jaar is er weer sprake van grote animo onder de sponsors om deel te nemen, getuige het deelnemersaantal van 36 teams. Een bewijs van de goede relatie en sterke binding tussen VSCO'61 en haar sponsors en de succesformule van het Sponsorvoetbaltoernooi. Dit jaar zal het toernooi voor het eerst gebruik maken van het in de zomer van 2013 door Stichting Sportvoorziening Oosterwolde, op ons fraaie sportpark De Heughte, aangelegde kunstgrasveld.

De eerste wedstrijden beginnen om 11.30 uur. Naast het interessante voetbalprogramma valt er nog veel meer te beleven op sportpark De Heughte. Er zullen voor de kinderen verschillende speelattributen zijn. Daarnaast zal er speciaal voor de kinderen ook de hele middag een clown aanwezig zijn. Verder zal er popcorn, suikerspin en ijs worden verkocht.

Er is alle ruimte om even een verkoelend drankje te drinken op het nieuwe terras. Ook zijn er weer de gezonde fruit-versnaperingen beschikbaar. Kings Grill-Kippen zal de hele dag aanwezig zijn met haar kipspecialiteiten. Eenieder kan hier zijn of haar trek stillen.

Net als de voorgaande editie is ook schietkanon 'Dikke Bertha' weer aanwezig. Van ieder deelnemend voetbalteam zullen drie spelers hun schotkracht mogen tonen. Het team dat de hoogste totaalscore heeft wint de zogenaamde VSCO'61 Dikke Bertha Cup.

De finales zullen om 17.10 uur gespeeld worden. De prijsuitreiking zal vervolgens om 18.45 uur plaatsvinden. Gedurende de toernooidag zal de muziek verzorgd worden door BPM. Vanaf 19.45 uur zal Dennis Wiltink, bekend van het nummer 'Samen één' wat de Nederlandse Top 30 haalde, een spetterend optreden gaan verzorgen.

Dennis Wiltink

Het Sponsorvoetbaltoernooi biedt een gevarieerd programma voor zowel de deelnemende sponsors aan het toernooi als aan alle toeschouwers en belangstellenden. Kom dus aanstaande zaterdag voor een enerverende, sportieve en gezellige middag en/of avond naar sportpark De Heughte. De toernooiorganisatie is in handen van de Toernooicommissie en de Sponsorcommissie van VSCO'61. Zij wensen iedereen veel voetbalplezier, sportiviteit en natuurlijk gezelligheid toe. De entree is gratis. Er is ruime parkeergelegenheid bij het sportpark, maar kom bij voorkeur met de fiets of lopend naar sportpark De Heughte.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment