HATTEMERBROEK - Zaterdag 31 mei organiseert S.V. Noord Veluwe Boys op het eigen sportpark in Hattemerbroek het Frans Sellis horecatoernooi. Het gezelligste voetbaltoernooi van de Noord Veluwe vindt alweer voor de 27e keer plaats.

De teams strijden wederom om de wisselbokaal die drie jaar op rij gewonnen is door De Kroegtijgers uit 't Loo. Ook dit jaar is de titelverdediger weer aanwezig en het team gaat voor het vierde kampioenschap op rij.

Naast De Kroegtijgers zijn de volgende voetbalteams dit jaar aanwezig die om de titel gaan strijden: Cafe de Meidoorn (Wezep), Café de Babbel (Oldebroek), Café van de Schepop (Emst), STB (Hattemerbroek), De Bar Boys (Hattemerbroek), NVB (Hattemerbroek), WHC (Wezep) en Holger United (Wezep).

De wedstrijden staan onder deskundige leiding van de heren scheidsrechters: B. van Leeuwen, B. Stouwdam, N. Ruiter en R. van de Weerd. De aanvang van het toernooi is 10.00 uur, de finalewedstrijden beginnen vanaf 15.00 uur. De organisatie heeft ook voor de aanwezige kinderen genoeg vertier geregeld.

Muziek wordt verzorgt door DJ Gosé Bekenkamp en ook aan de hongerige sporters en supporters is gedacht. Voor meer info kan contact opgenomen worden met Henk van Pijkeren via tel. Nr. 06-13906474

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment