whc4

HATTEMERBROEK - In een duel met, de al voor de halve finale geplaatste SMIT, won WHC 4/5 met 2 - 0. Beide teams hielden elkaar lang in evenwicht en grote kansen bleven lang uit. SMIT leek de bovenliggende partij te zijn, maar het was WHC 4/5 dat door een doelpunt van Twan Bruinewoud op een 1 - 0 voorsprong kwam.

Kijk HIER voor foto's van de wedstrijd

Vlak na de rust was SMIT met een schot van afstand dichtbij de gelijkmaker, maar de bal spatte op de lat uitéén. In de 2e helft bleef SMIT de aanval zoeken en probeerde weer op gelijke hoogte te komen.

Ondanks de aanvalsdrift van SMIT, bleven grote kansen uit. WHC 4/5 probeerde in de omschakeling gevaarlijk te worden, maar kon ook geen vuist maken. Na een goede counter van WHC 4/5 over veel schijven, besliste Twan Bruinewoud met een kopbal het duel door de 2 - 0 binnen te knikken. Met zijn 2e doelpunt van de avond kwam hij op de topscoorderlijst op gelijke hoogte met Mitchel Dijkhof: beide 4 doelpunten.
Met deze overwinning verzekerde WHC 4/5 zich ook voor de halve finale van het zomeravondtoernooi.

Op woensdagavond 21 mei wordt bekend welke ploeg naast VIKA, SMIT en WHC 4/5 zich plaatst voor de halve finale van het STB zomeravondtoernooi.
STB1 neemt het in een rechtstreeks duel op tegen OWIOS voor de laatste halve finale plek. De winnaar van dit duel plaatst zich voor de halve finale, terwijl OWIOS ook aan een punt genoeg heeft om zich bij de beste 4 te voegen. Het duel begint om 19:30 en publiek is welkom.

Scoreverloop: 1 - 0 Twan Bruinewoud, 2 - 0 Twan Bruinewoud

Resterend programma deze week: Woensdag 21/5 STB1 - OWIOS en donderdag 22/5 STB Recreanten - WHC 4/5

Voor het programma, standen en verslagen: www.stbwezep.nl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment