Door Gerrie Mulder

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma

Het zou een spannende 2e dag worden bij de avondvierdaagse Wezep eo. Het werkboek wel 3 maal gecheckt, routes door alle leden van de projectgroep nagekeken. Maandagmiddag de laatste wijzigingen aangebracht. Het moet goed komen!

 

De rolstoelers gingen over de drukste kruising van Wezep. Best spannend om met zo'n lange sliert over zo'n drukke kruising te gaan in de spitstijd. Met een klein beetje hulp is het geweldig goed gegaan.

De jongste jeugd en andere deelnemers van de 5 km hebben van mooi Hattemerbroek genoten. Op de terugweg heeft de kinderboerderij de toegangshekken open gezet en konden de dieren bewonderd en geknuffeld worden.

De 10 en 15 km van de avond4daagse Wezep hebben voor de tweede keer deze week een stukje van de gemeente Hattem gezien. Zij hebben Hattemerbroek ook nog even doorgestruind en bij 't Klompenwinkeltje Nagelhout zijn de 10 km wandelaars vast en zeker aangemoedigd. Een grote pluim voor alle wandelaars: in de bosgebieden ligt al 2 avonden weinig afval.

Het weer bleef goed, geen druppeltje gevallen onderweg. Het was warm vandaag maar iedereen kwam met een goed humeur bij de Finish aan.

De controleposten zijn vandaag wel gezien, ook de Boni was weer aanwezig om de vrijwilligers een frisse versnapering aan te bieden.

Kortom een spannende wandelavond die zeer goed is verlopen, iedereen weer veilig thuis. De voetjes laten rusten en morgen met frisse moed weer aan de Start.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment