WHC

WEZEP - De wedstrijd WHC - vv Pelikaan was een duel om de tweede plaats. De wedstrijd stond nder leiding van scheidsrechter Martin Baar, die niet altijd even gelukkig was in zijn beslissingen  en dat leverde enkele spelers een onterechte gele kaart op. WHC begon meteen met druk zetten en dat leverde na zes minuten een hachelijke situatie op, maar doelman Luuk Kuipers kon op de doellijn redding brengen.

Het spel bleef op en neer golven, met WHC dat de meeste aanvallen op de mat bracht, maar de Groningers bleven loeren op de counter. Na 18 minuten was er een levensgrote kans voor Jeroen Haan, maar die raakte de bal verkeerd en hij schoot naast. In de 34e minuut volgde een perfecte pass van Sargon Gouriye op Jelle Post. Die vond de meegekomen Stef v. Oene, die de stand op 1 - 0 bracht. In de 40e minuut was er opnieuw een pass van Sargon Gouriye op Stef v. Oene en die schoot op volle snelheid de 2 - 0 binnen. In de 42e minuut ging een schot van Jelle Post in de kruising, maar weer stond doelman Luuk Kuipers op de goede plaats en hij tikte de bal over.

Ruststand 2 - 0

In de 2e helft bracht Pelikaan meerdere wissels en de druk op WHC werd opgevoerd. WHC bleef goed verdedigen en met Jesse v.'t Ende, Nathan Duim en Jasper Bremmer op het middenveld werden er weinig kansen weggegeven. De beste kansen waren voor de Wezepers. In de 57e minuut volgde een schitterende bal van Silvain Vierhuizen op Jelle Post, die scoorde, maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd. Na 61 minuten kwam Pelikaan op 2 - 1  door de ingevallen Jos Hoeiveld.

WHC vergat de derde treffer te scoren ondanks goede mogelijkheden voor Jelle Post en Stef v. Oene  en zo bleef het billenknijpen voor de WHC aanhang. Maar na 98 minuten floot scheidsrechter Baar voor het einde en kwamen de Wezepers als winnaars van het veld.

Dinsdag 10 mei : WHC - Leeuwarder Zwaluwe. Aanvang  20.00 uur.

Bauke

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment