WhatsApp Image 2022 05 07 at 5.36.48 PM

Blauw Wit Jongens A is afgelopen zaterdag kampioen geworden in de hoofdklasse. In een rechtstreeks duel met directe concurrent Scylla, maakte Jongens A korte metten met de tegenstander uit Wageningen. Een dikke 4-0 overwinning zorgde ervoor dat het team van coach Sjon Schipper niet meer te achterhalen is voor de concurrentie. Daardoor is de laatste wedstrijd volgende week tegen Dros-Alterno slechts een formaliteit.

Aan de hand van de veel scorende Laurence Eibrink won Blauw Wit alle sets met ruim verschil, en ook de slimme ballen van spelverdeler Thomas Draaijer leverde veel punten op. De volgepakte tribune in de Talter zag dat Jongens A zeker geen plankenkoorts kende en de mannen mogen zich dan ook meer dan de terecht de kampioen in de hoofdklasse noemen. Want ook voor de kerst stonden de mannen bovenaan, maar helaas werd die competitie vroegtijdig afgebroken door corona. Deze titel is dan ook meer dan verdiend en werd dan ook dubbel gevierd in de kantine.

Jongens A bestaat uit Rafaël Blaas,Thomas Draaijer, Laurence Eibrink, Matthias van der Graaf, Daan van der Heide, Wilbert Korenberg, Ruben Schreurs en Hendrik Wolfsen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment