HenkWinters

OLDEBROEK - Henk Winters (59) heeft OWIOS laten weten komend seizoen geen trainer meer te zijn van OWIOS 2. Maar liefst 10 seizoenen was Henk Winters het gezicht van OWIOS 2. In verband met het bouwen van een huis heeft de trainer besloten om een sabbatical in te lassen in zijn trainersloopbaan. Hierdoor zal OWIOS binnenkort op zoek gaan naar een nieuwe trainer voor de 2e selectie.

Henk Winters: “Met ontzettend veel plezier ben ik de afgelopen 10 seizoenen trainer geweest van OWIOS 2. Met pijn in het hart, maar goed overwogen, heb ik besloten om te stoppen. De voornaamste reden is dat eind 2022 ons nieuwbouwhuis wordt opgeleverd, waar nog veel tijd in gaat zitten om het ons plekje te maken. Ook corona is een zeer vervelende bijkomstigheid. Bij deze wil ik graag de gehele club bedanken voor de ontzettend fijne samenwerking en het vertrouwen. Voor het lopende seizoen echter gaan we er alles aan doen om daar te staan op de ranglijst waar wij vinden dat we moeten staan.“

In de reserve 1e klasse staat OWIOS op de 4e plaats. 10 jaar geleden begon Henk Winters in de reserve 2e klasse en in die 10 jaar is er zelfs een keer een uitstapje gemaakt naar de Hoofdklasse. 

“Met Henk Winters gaat OWIOS een hele stabiele factor missen binnen de club. In die 10 jaar heeft hij het OWIOS-dna tot zich genomen en is een echte clubman geworden. Henk brengt sfeer, relativeert, geeft grenzen aan en daar binnen presteert  hij ook. We zien hem dan ook met pijn in het hart afscheid nemen. Aan het eind van het seizoen zullen we op een gepaste manier afscheid nemen, maar we hopen hem ook volgend seizoen nog vaak te mogen zien op sportpark Bovenmolen.“, aldus OWIOS-voorzitter Jacko van den Bosch.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment