VSCO

OOSTERWOLDE - Lukte het VSCO’61 vorig seizoen nog een gelijkspel te behalen in Nijkerkerveen tegen Veensche Boys. Dit keer lukte dat niet. Na een 2-0 ruststand werd een 4-1 nederlaag geleden tegen de hudige koploper.

Bij VSCO’61 ontbraken vanwege schorsingen Robert Dekker en Hans de Vos. Remco van ’t Hul was hierdoor naar het middenveld verhuisd als extra defensief slot op de deur. Etienne van Dijk speelde deze middag als voorstopper. Sander Stange begon op de bank. Veensche Boys was deze middag vooral via hun rechterflank gevaarlijk met de snelle Tom van Donselaar vaak als eindstation die de voorzetten verzorgde. In de 12e minuut had dit het gewenste resultaat. Zijn voorzet werd bij de tweede paal binnengekopt door de lange Julian Buitenhuis (1-0).

VSCO’61 wist niet echt gevaarlijk te worden voor het doel van doelman Jordy Deckers en het had geluk toen een kopbal van Nico van de Brom de lat scheerde na opnieuw een voorzet van Van Donselaar. Pech had VSCO’61 nadat Klaas van Woudenberg vanwege buitenspel werd teruggefloten wat zeer twijfelachtig was. Nog voor rust wist Veensche Boys de voorsprong te vergroten. Ditmaal wist Mohammes Nouri (broer van) een voorzet van opnieuw rechts binnen te schieten (2-0).

Al direct in de tweede helft kreeg VSCO’61 dé kans om de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Thomas van de Kolk werd binnen de zestien door doelman Deckers onderuit getikt. De toegekende penalty, genomen door Rick Pul, werd gekeerd door de doelman. Niet veel later besliste Julian Buitenhuis in feite de wedstrijd door bij de tweede paal de 3-0 binnen te koppen na opnieuw een voorzet van rechts.

Na ruim een uur spelen wist VSCO’61 de stand iets dragelijker te maken. Met een diagonaal schot verraste Klaas van Woudenberg doelman Deckers en via de paal sloeg de bal binnen (3-1). Uiteindelijk was het Mohammed Nouri die de eindstand van 4-1 op het scorebord bracht. Voor VSCO’61 betekende dit de grootste nederlaag van het seizoen. Op zich prima gestreden, maar koploper Veensche Boys was deze middag een maatje te groot.

Als de competitie volgende week doorgaat, dan speelt VSCO’61 om 14:30 uur thuis tegen VRC uit Veenendaal. Verwacht wordt dat dan de wedstrijd opnieuw via live-streaming gevolgd kan worden.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment