VSCO

OOSTERWOLDE  P Zaterdag speelt VSCO’61 de uitwedstrijd tegen koploper en winnaar van de eerste periodetitel Veensche Boys in Nijkerkerveen. De wedstrijd begint om halfdrie en staat onder leiding van scheidsrechter F. Assink.

Veensche Boys wist vrij verassend afgelopen dinsdagavond de eerste periodetitel in de wacht te slepen. Nadat zaterdag de wedstrijd tegen AVW’66 wegens een corona uitbraak bij de tegenstander werd afgelast, werd de nederlaag van koploper Batavia’90 ongetwijfeld met gejuich begroet. De tot dan toe ongenaakbare koploper moest vervolgens in de inhaalwedstrijd dinsdagavond tegen Veensche Boys opnieuw een 2-1 nederlaag slikken.

Hierdoor is Veensche Boys al verzekerd van de eerste periode terwijl het nog een inhaalwedstrijd te goed heeft. De enige twee verliespunten liep Veensche Boys op tegen OWIOS door met 2-2 gelijk te spelen.

OWIOS was afgelopen zaterdag juist de tegenstander van VSCO’61. Een echte gemeentelijke derby met veel strijd en VSCO’61 uiteindelijk als winnaar door met 0-1 te winnen. Hierdoor verstevigde VSCO’61 haar negende positie en bezet daarmee een plaats in de grote  middenmoot met 11 punten uit acht duels.

Sinds het seizoen 2005-2006 zijn beide teams elkaar zes keer tegengekomen in competitieverband. Viermaal wist Veensche Boys de wedstrijd winnend af te sluiten. Eenmaal won VSCO’61 met 0-1 en afgelopen seizoen werd het 2-2 voordat de competitie afgebroken werd. VSCO’61 wist toen een 2-0 achterstand om te buigen. Net als vorig jaar wordt ook nu gespeeld zonder publiek en laten we hopen dat de competitie niet opnieuw afgebroken wordt.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment