thumbnail Janny en Marco Amptmeijer IMGL1941 JavO

WEZEP -  Amptmeijer Hypotheken & verzekeringen, gevestigd aan de Zuiderzeestraatweg 559 in Wezep, is met ingang van het huidige seizoen toegetreden tot de hoofdsponsorgroep ’Samen Sterk’ van voetbalvereniging WHC. Ook het scorebord langs het hoofdveld wordt binnenkort door Amptmeijer van nieuwe borden voorzien. Kortom, sportpark Mulderssingel krijgt een nieuwe look. Marco en Janny Amptmeijer en Dennie Mulder van de Businessclub WHC hebben kort geleden een driejarige sponsorovereenkomst getekend.  

Amptmeijer is al jaren sponsor van WHC en sinds begin van dit jaar zijn Marco en Janny Amptmeijer ook samen voorzitter van de Businessclub bij de zaterdageersteklasser. ”Ik vind het heel belangrijk dat er een voetbalvereniging als WHC in Wezep is. Soms denk ik wel eens dat Wezep en Hattemerbroek niet in de gaten hebben wat WHC voor beide kernen betekent. Kijk alleen maar naar de jeugd. WHC heeft een bloeiende jeugdafdeling. De jeugd kan zich een aantal keren per week flink uitleven bij de club,” zegt Janny Amptmeijer, die ook blij is met de verlenging van het hoofdsponsorschap voor de jeugd van Plus Supermarkt Van den Hoven. Ook zegt ze het belangrijk te vinden dat Willem Jan Branderhorst sinds kort als hoofd van de jeugdopleiding actief is bij WHC. ”Mijn kinderen hebben ook jaren bij WHC gevoetbald en Marco heeft ook altijd op sportpark Mulderssingel gevoetbald. We weten hoe de hazen lopen op het sportpark. Belangrijk vind ik het dat er de laatste jaren meer aandacht is voor de jeugd. Ook in het eerste elftal komen steeds meer jongens uit de eigen opleiding,” zegt Janny, die het schoolvoetbal ook altijd omarmd heeft.

Netwerken

Naast de jeugd zegt Janny ook het netwerken belangrijk te vinden. Kort geleden was er nog een wijnproeverij in de Businessclub en enkele weken later een bierfeest. ”Ik hoor wel eens dat gedacht wordt dat de Businessclub een elitair gebeuren is. Dat is absoluut niet zo. De sponsors van WHC komen daar, er wordt niet naar rangen of standen gekeken, iedereen praat met elkaar. Ook bij thuiswedstrijden op zaterdagmiddagen wordt het steeds gezelliger,” vindt Marco. ”WHC komt uit een diep dal. Er is veel gebeurd en langzaam maar zeker krijgen we alles weer op de rit.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment