WhatsApp Image 2021 11 22 at 09.56.32 1024x675

OLDEBROEK -  Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen O.M.S. Dames 1 op de planning. Na al zes overwinningen in de eerste klasse, ging Blauw Wit Dames 1 er weer met goede moed en volle kracht tegenaan om te winnen van de nummer 2. En het resultaat mocht er zijn, 4-0 winst! Helaas moest het team van Dennis Veth twee dames missen en waren ze dus maar met zes. Maar gelukkig was daar Corina Boerendans met haar enthousiasme langs de zijlijn. En twee meiden uit het talentvolle meiden B, Marina Wittingen en Floor Schipper, waren bereid gevonden om haar bij te staan.

De wedstrijd werd begonnen met Lieke van de Werfhorst, speelster van de week. Zij mocht het eerste punt van de wedstrijd spelen en liet gelijk het goede voorbeeld zien, door dit punt te scoren. En een goed voorbeeld doet volgen.

De wedstrijd werd sterk begonnen en dit resulteerde meteen in een voorsprong. Deze voorsprong is nooit meer uit handen gegeven en stond er 25-21 voor de dames op het telbord.

Na de overwinning van de eerste set kwam Blauw Wit nog beter in het spel. De tegenstander had het met name moeilijk met de services van de Blauw Witters. De tweede set hebben de dames met 25-16 gewonnen.

In set drie was het de taak om zelf wat spannends aan de wedstrijd toe te voegen, zoals bijvoorbeeld een prachtige tweeslag. Dat hoef je Hanneke Spijkerboer geen twee keer te zeggen. Het tweede punt van deze set werd dan ook meteen een hard rechtdoor geslagen tweeslag. Helaas moest Dennis Veth toen op dat prachtige moment even gebruik maken van het sanitair. Het was natuurlijk zo spannend… Gelukkig kon de heer Veth dit punt nog wel even terugkijken op de livestream. (Die overigens niet al te best was, volgens onze trouwe supporters). Deze set werd gewonnen met 25-15. De vierde set was vergelijkbaar met de derde en werd ook met 25-15 binnengehaald.

De dames staan door deze overwinning met kop en schouders bovenaan, met het maximale aantal punten. Blauw Wit Dames 1 heeft de komende twee weken geen wedstrijd. Ze mogen het 11 december opnemen tegen Hellas Dames 2, die momenteel op de vijfde plek staan

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment