voetbal3

OOSTERWOLDE -  De coronasituatie is momenteel zorgwekkend. Dit heeft grote gevolgen, onder andere voor sport. Zo heeft de KNVB gisteren haar adviezen voor publiek in kantines aangescherpt. In goed overleg hebben voetbalverenigingen OWIOS en VSCO’61 daarom hun plannen voor het ontvangen van publiek tijdens de derby van zaterdag 20 november aangepast.

De verenigingen hebben besloten geen publiek te verwelkomen op hun sportparken en dus ook niet in de kantine of op het terras. Alleen mensen die vanwege een functie bij de wedstrijd aanwezig moeten zijn, zijn van harte welkom. “We zijn teleurgesteld deze altijd enerverende derby zo te moeten spelen, maar stellen het belang van gezondheid in Oldebroek nu voorop. Daar moeten we allemaal wat op inleveren”, aldus de voorzitters van de verenigingen.

Voor andere teams die voor hun wedstrijd op sportpark Bovenmolen  of op sportpark De Heughte moeten zijn verandert er niets. De wedstrijd OWIOS-VSCO’61 is wel rechtstreeks te beluisteren via  LocoFM en te zien op  LoccoTV. De uitzending op LocoTV wordt mogelijk gemaakt door Trendhout.

thumbnail logo trendhout

 

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment