WTC

WEZEP  - Van donderdag 4 november tot en met zondag 7 november is het Rohdos Open Actueel Rating Toernooi gespeeld bij de Wezepse Tennisclub. De negende editie van dit altijd weer geslaagd toernooi. Dit jaar met 115 deelnemers en verschillende catergoriën van zowel pouls als afvalschema's. 

Het hele toernooi waren de weergoden de spelers goed gezind, op de zondagochtend na. Met menig verhindering heeft de organisatie getracht iedereen op de juiste momenten op de baan te krijgen. Dat was soms nog best een uitdaging: Christiaan moest op de zaterdag zijn beste planningscapaciteiten uit de kast halen om alle wedstrijden goed te verdelen. Gelukkig was in overleg met de spelers nog veel mogelijk.

Op zaterdagavond was er een heerlijk pastabuffet met dank aan Van Guilik. De zondag begon met prachtig weer en strak geveegde en geschoonde banen, dankzij Ben Fidder en Bert Franken. Helaas was in de loop van de ochtend een fikse regenbui een tijdelijke spelbreker. Met enige vertraging konden de andere partijen gespeeld worden onder wisselvallige omstandigheden. Gelukkig werd iedereen goed verzorgd door het dream kantine team van van Olst. De broodjes, soep, pasta en warme chocomelk hadden gretig aftrek. Aan het eind van de middag werden naast de prijsuitreiking ook de competitieteams gehuldigd. Voor alle winnaars was er een glas 'champagne' en waren er mooie prijzen van tennisdirect.

De uitslag is terug te lezen via de volgende link : https://mijnknltb.toernooi.nl/sport/winners.aspx?id=b961cd7d-ae11-474f-892d-a0c2445e552d

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment