badminton80

WEZEP  - Dinsdagavond 12 oktober speelde het eerste team van Amptmeijer Badminton'80 een uitwedstrijd in Veendam tegen Meteoor SV. Na drie verloren wedstrijden staat Amptmeijer onderaan in de poule. Tegen Meteoor, de nummer één na laatst in de poule moest Amptmeijer flink wat punten gaan halen om aansluiting te houden. Het werd de avond van de driesetters.

De heren Van Dorp en Van de Werfhorst verloren de dubbel met in de derde set een stand van 22-20. De dames Van Dijk en Cornet speelden ook een spannende partij waarbij ze wonnen met 20-22 21-16 en 14-21. Eerste heer Van de Werfhorst verloor zijn single in twee sets met 21-14 en 21-15. De overige drie singlepartijen werden gewonnen, allen in drie sets. De mix van Van de Werfhorst en Van Dijk werd ook weer een driesetter maar daarbij verloren ze in de derde set met 21-8. Van Dorp en Cornet sloten de avond af met winst in twee sets waardoor de eerste zege van het seizoen gevierd kon worden.

Zaterdag 6 november speelt Amptmeijer Badminton'80 thuis tegen Smash Hoogeveen. De wedstrijd begint om 13:00 uur in de Kamphal.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment