CA2 4195 Middel 1200x636

OLDEBROEK  -  Bakkerij Jonker – Blauw Wit Heren 1 kende afgelopen zaterdag off-day in Wageningen. Geen moment wisten de mannen het niveau te bereiken van de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Het betekende een duidelijke 4-0 nederlaag (25-21, 25-20, 26-24 en 25-18). Blauw Wit startte de wedstrijd nog wel met een 5-0 voorsprong, maar dat was ook het enige moment waarin de Oldebroekers de bovenliggende partij waren. Vrijwel iedere set liep Blauw Wit achter de feiten aan en alleen in de derde set kreeg Heren 1 kansen op setwinst. Helaas werd het afgedwongen setpoint niet benut.

Blauw Wit kon aanvallend geen vuist maken en ook passend en blokkerend was het ondermaats. Middels wissels trachtte coach Felix Lopez het spelbeeld te veranderen, maar het zorgde niet voor de gewenste ommekeer. Er kon dan ook wel gesproken worden van een collectieve off-day. Met de constatering dat de punten terecht in Wageningen bleven.

Voor Blauw Wit is het zaak om de nederlaag snel te vergeten en de rug te rechten, want komende week staan er twee wedstrijden op het programma. Eerst komende donderdag de bekerwedstrijd tegen DVV in Druten en zaterdag treffen de mannen Ormi in Epe. Aanvang van die wedstrijd is 14:00u in de Prins Willem Alexanderhal.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment