badminton80

WEZEP - Het eerste team van Amptmeijer Badminton '80 speelde dinsdagavond 5 oktober een uitwedstrijd tegen Amor GS BC uit Groningen. De mannendubbel
gespeeld door Van Dorp en Van de Werfhorst werd verloren met 21-12 en 21-14. Bij de damesdubbel van Van Dijk en Cornet ging het punt ook naar de dames van Amor Van Dijk kwam in de single net te kort en verloor met 21-18 en 21-19, Van de Werfhorst en Cornet verloren ook in twee games. Van Dorp wist als enige een punt te behalen, met 17-21 en 19-21 won hij zijn partij.

Van  Dijk en Van de Werfhorst wisten in drie games de winst net niet naar zich toe te trekken. Van Dorp en Cornet verloren in twee games. Eindstand 7-1. Tot nu toe nog geen goed begin van het seizoen. Komende dinsdag 12 oktober reizen we weer af richting het hoge Noorden naar Veendam, waar een wedstrijd tegen Meteoor op het programma staat.

Uitslagen overige teams:

Appoldro - Amptmeijer Badminton '80 Tandartspraktijk Kamphuis 4-4;

Laboratorium Wezep - Harderwijk 3-5;

jeugd: Amptmeijer Badminton '80 Plus Van den Hoven - Amersfoort 1-5.

Programma thuiswedstrijden: zaterdag 6 november: Amptmeijer Badminton '80 - Smash Hoogeveen; Amptmeijer Badminton '80 Tandartspraktijk Kamphuis - Epe. Aanvang 13:00 uur in de Kamphal, Wezep.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment