thumbnail 049 JAN VAN OMMEN DANIE HEITINKG EN ROBERT LEFERINK BIJ SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 11 OKTOBER 2021

Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Op deze maandagavond zullen Dani Heitink, Robert Leferink en Jan van Ommen te horen zijn bij LocoFM regioradio. Met Jan van Ommenwordt over de wielerwedstrijd De Ster van Zwolle gepraat die zaterdag 16 oktober verreden zal worden.

Een wielerklassieker rondom Zwolle. Deze wedstrijd is normaal de openingswedstrijd van het wielerseizoen, dit jaar is het de afsluiter. De laatste editie van deze wielerwedstrijd werd gewonnen door David Dekker. In deze wedstrijd zal het Allinq Krush IJsselstreek aan de start verschijnen, afgelopen week werden zij Nederlands Kampioen tijdrijden voor ploegen.

Met Robert Leferink praat Dirk Jan over de motocrosswedstrijd die georganiseerd wordt georganiseerd door Stichting Circuit Oldebroek op zaterdag 16 oktober. Dan zullen er op circuit “De Bargen” op ’t Loo – Oldebroek de KNMV ONK Solo Motocross worden verreden. Robert vertelt over welke klassen er op deze zaterdag op het circuit ontvangen worden, hoe de voorbereidingen verlopen en nog veel meer.

Evert van ‘t IJssel zal maandagavond 11 oktober afreizen naar Kamperveen waar hij live in gesprek zal gaan, met de 12-jarige motorcrosser Dani Heitink. Heitink doet het tot nu toe wonderbaarlijk goed bij de 85cc grote wielen klasse en heeft er ook al heel wat wedstrijden op internationale bodem opzitten, zoals het Europese kampioenschap, Italiaans kampioenschap en natuurlijk in het Nederlandse zand. Evert zal  met hem terugkijken hoe Dani dit heeft ervaren,maar ze blikken ook vooruit naar zaterdag 16 oktober. Want dan staat voor de Husqvarna rijder een thuiswedstrijd op het programma op circuit de Bargen. Hoe kijkt hij daar tegenaan, dit alles zullen we uit de mond van het jonge motorcrosstalent Dani Heitink gaan horen.

Bij Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment