blauw

OLDEBROEK - Afgelopen vrijdagavond werd voor de 38e maal het straatvolleybaltoernooi georganiseerd. Op de velden van Owios streden 16 teams om een plekje in de halve finale. Met een lekker zonnetje erbij werd er volop gestreden om de winst. Uiteindelijk bleken 'Der Sesamstrasse', '3e helft 6e set', 'Gediskwalificeerd' en 'Punt' de sterksten in de poules te zijn.

In de halve finale bleek '3e Helft 6e set' te sterk voor 'Punt' en won 'Der Sesamstrasse' van 'Gediskwalificeerd'. Het begin van de eerste set in de finale ging gelijk op, maar '3e Helft 6e set' wist een gat te slaan en via een harde smash werd de eerste set binnengesleept. 'Der Sesamstrasse' knokte zich nog dapper terug, maar kon in de tweede set niet voorkomen dat '3e helft 6e set' met de titel aan de haal ging. Voor dit team was het winnen van de beker niet nieuw, want al tweemaal eerder wisten zij het toernooi te winnen.

In de kleine finale werd er een spannende strijd uitgevochten. Uiteindelijk moest een derde set uitkomst bieden. De jonge IJsselmuidenaren van 'Punt' vochten werkelijk ook voor ieder punt en dat werd beloond met de derde plek.

De organisatie kijkt terug op een geslaagd toernooi. Namens de organisatie bedanken we alle sponsors en vrijwilligers. Ook is er een groot dankwoord voor Owios voor het beschikbaar stellen van de locatie. We hopen alle deelnemers volgend jaar weer te zien om het toernooi opnieuw een succesvol vervolg te geven!

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment