JAA01154

OLDEBROEK - “Ik geloof in een brede kijk”. Met die boodschap opende Stefan Plugge een maand geleden de deuren van zijn fysiotherapiepraktijk Contour aan de van Sytzamalaan 11 in Oldebroek. Het pand van de voormalige sportschool werd ingrijpend gerenoveerd en aangepast naar de wensen en eisen van deze tijd. In de grote zaal staan diverse sporttoestellen en de behandelkamers zijn fris en licht ingericht. Vandaag werd de fysiotherapiepraktijk officieel geopend en zaterdag 25 september is er van 09.00 tot 12.00 uur open huis en kunnen belangstellenden kennis maken met alles wat Contour te bieden heeft,

Foto's Jack Aalderink

Naast fysiotherapeut is Stefan ook Leefstijlcoach, samen met een diëtist en een psycholoog biedt hij een Gezonde Leefstijl Interventie (GLI) aan voor mensen die ondersteuning nodig hebben om tot een gezondere leefstijl te komen. Ook zal er een podotherapeut werkzaam zijn in het nieuwe pand.  Op deze manier biedt Contour fysiotherapie een zo volledig mogelijke behandeling aan, een brede kijk waarbij niet alleen de klacht wordt beoordeelt maar ook hoe dit de rest van het lichaam kan beïnvloeden.

Naast de specifieke behandelingen is de grote zaal ook dusdanig ingericht dat er fysiofitness gegeven kan worden. Voor veel mensen het ideale vertrekpunt om sporten op te pakken bij fysieke klachten of als de drempel naar de sportschool (nog) te hoog voelt. Uiteraard is daarbij professionele begeleiding aanwezig.

Contour heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen en is de hele week geopend, ook behandelingen in de avonduren of op zaterdag zijn mogelijk.

Sinds kort zijn Contour & Bootcamp Oldebroek een samenwerking aangegaan. Mocht u een klacht hebben, dan kan Bootcamp Oldebroek u doorverwijzen naar Contour. Samen wordt besproken wat de beste mogelijkheden zijn om toch te kunnen blijven sporten in combinatie met een behandeling voor uw klacht.

Contour Fysiotherapie
Van Sytzamalaan 11
8096 AR  OLDEBROEK
0525 – 20 40 10
www.contour-fysiotherapie.nl
info@contour-fysiotherapie.nl  

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment