thumbnail 045 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 13 SEPTEMBER 2021 V1.1

OLDEBROEK – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 uur is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.In deze uitzending zal de Nederlands Kampioen Mountainbiken Derk Jan van Putten te horen zijn. Hij behaalde een gouden medaille afgelopen weekend in Sittard. Ook vertelt hij over de wedstrijden van de Landelijk Jeugd Competitie Mountainbiken die aanstaande zaterdag 18 september bij de ATB Vereniging in Oldebroek zullen plaatsvinden.

Met Niels Visser wordt gepraat over de “Run for Joyce”, een hardloopevenement wat vrijdagavond 17 september voor 9e keer wordt georganiseerd. Bij sportpark de Heugte van VSCO in Oosterwolde zal de editie 2021 plaats vinden.

Gerrit Tellegen reed voor zijn plezier op Keizersveld

Heel wat oude rijders zijn al aan het woord geweest als het gaat over de tijd van toen op Keizersveld. Ditmaal ging Evert van ‘t IJssel  in gesprek met Gerrit Tellegen. Na een keer bellen werd er al spontaan ja gezegd door Gerrit Tellegen die in zijn jonge jaren te zien en te vinden was op Keizersveld. Hij wist zelfs nog een beker te veroveren in de strijd om het clubkampioenschap. Hij sloeg geen wedstrijd over en was er altijd met zijn zusje Hetty die ook zeer fanatiek was in haar jeugdjaren. Gerrit vertelde dat zijn vader Harm op 35-jarige leeftijd pas op de motor stapte bij de zijspannen. Het hele gezin was een en al cross, maar plezier stond voorop. Het was voor hen een dure hobby en zijn vader en moeder werkten er keihard voor en op deze manier konden Gerrit en Hetty hun hobby blijven voortzetten. Tellegen was pas een jaar of vijf toen hij op de crossmotor stapte, maar met zijn tiende jaar werd het allemaal serieuzer.

Bij Sportief Zijn Zeker Weten op de maandagavond het sport heden en verleden bij LocoFM Regioradio.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment