OWIOS

OLDEBROEK - OWIOS en WSV begonnen beiden fel aan de wedstrijd op het natte Sportpark Bovenmolen. OWIOS kwam in de vierde minuut op voorsprong door een een aanval over links. Iwan Elleveld bracht de bal laag voor, Bennie Veldhoen deed een slim overstapje en Florian Jonker wist hier wel raad mee. 1-0! Het eerste half uur was OWIOS de bovenliggende ploeg. Na een half uur kwam WSV beter in de wedstrijd en in de 45e brachten ze de stand op 1-1 door een doelpunt van Mattijs Gijsse. Dit was tevens de ruststand.


In de 56e minuut ging Iwan Elleveld goed door en veroverde de bal. Vanaf de hoek van de vijf meter schoot hij op de keeper van WSV. In de 69e minuut kwam WSV op 1-2 voorsprong. Vanuit een corner kopte WSV de bal op de vuisten van keeper Ponstein. De bal werd weer voorgegeven en weer waren het de vuisten van Ponstein. OWIOS verzuimde de bal weg te werken en wederom kwam de bal voor en De Waardenburg kopte de bal nu wel binnen. 1-2! In de 80e minuut moest OWIOS verder met 10 man nadat Elleveld geblesseerd het veld verliet, alle beschikbare wisselspelers waren op dat moment al ingebracht. In de 94e minuut ging WSV nog met drie spelers alleen op de keeper af en Mattijs Gijsse werkte zijn tweede van de middag binnen. Dat was tevens de eindstand.

Schalkhaar wist ruim te winnen bij Hierden. Hierdoor staat OWIOS nu 2e in de bekerpoule. OWIOS heeft het dus volgende week in eigen hand thuis tegen Hierden. De eerste twee ploegen gaan door in de poule. Aanvang volgende week 14.30u.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment