WEZEP - De derde race voor het Spaanse CEV kampioenschap heeft voor www.71WorkX.com.Racing niet het beoogde resultaat opgeleverd. In de wedstrijd die verreden werd tijdens de GP van Frankrijk op het circuit van Le Mans moest Thomas#71 na een goed gereden race de Honda één ronde voor het einde met motorische problemen de pits insturen.

EVL: " We hadden om te beginnen geen vrije trainingen om de juiste set-up te vinden. Die had men een week voor de race gepland. Voor 71WorkX.com. Racing Team was het organisatorisch en budgettair niet mogelijk om daar gebruik van te maken. Vandaar dat Thomas tijdens de eerste tijdtraining vooral bezig was met het vinden van een juiste set-up. Uiteindelijk was na de trainingen in het sterke deelnemersveld zijn tijd goed voor de 38e plek waarbij duidelijk werd dat de Honda topsnelheid tekort kwam en dat een topklassering er niet in zou zitten ".

In de race, die na een incident in de eerste ronde een herstart kende, had Thomas een goede start waarmee hij een flink aantal plekken winst wist te boeken en terecht kwam in een grote groep rijders met als inzet een plek binnen de top 30. Thomas leek moeiteloos met deze groep mee te kunnen, verbeterde zijn tijd uit de trainingen met meer dan een halve seconde tot door motorische problemen het noodlot toesloeg waardoor Thomas de strijd moest staken.

EvL: " Jammer, we hadden Thomas#71 meegegeven ondanks het gemis aan snelheid er het beste van te maken en dat heeft hij bewezen door een prima wedstrijd te rijden en dan is het zuur om uit te vallen op het moment dat je snellere rondentijden rijdt dan de groep concurrenten voor je. Team 71WorkX.com.Racing gaat zich nu, met de race in Aragon in het vooruitzicht, volledig focussen op maatregelen om aansluiting te vinden binnen het CEV."

www.71WorkX.com Racing

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment