VSCO

OOSTERWOLDE -  In de tweede wedstrijd tijdens het 39e Berend Elzerman Toernooi moest VSCO’61 opnieuw een 0-5 nederlaag slikken. Ditmaal was eersteklasser WVF uit Westenholte hiervoor verantwoordelijk. VSCO’61 startte opnieuw fel en creëerde in de openingsminuten enkele gevaarlijke aanvallen via de rechterkant. Door onnauwkeurige eindpassing kwam het niet tot afronding. In de vierde minuut liet de defensie van VSCO’61 zich verrassen. Jamiro Oortwijn kreeg vrije doorgang op een diepe bal en met een boogbal gaf hij doelman Alex Grootenhuis het nakijken (0-1).

Hierna had WVF wel het betere van het spel, maar tot echt uitgespeelde kansen kwamen beide teams niet. Alleen Marc Peppelenbos kreeg namens WVF een goede kans, maar miste en een schot van Paul van Dijk ging via doelman Grootenhuis en de paal naast.

De tweede helft was nog maar koud begonnen of de 0-2 lag al in het net. Kelvin Groothand was de maker van het doelpunt.  Hierna was WVF dichtbij de derde treffer, maar een schot van Jarein Schepers belandde op de paal. VSCO’61 liet hierna aanvallend wat van zich zien, maar doelman Julian Zegeling wist een kopbal van Etienne van Dijk te stoppen en een schot van Jan van ’t Oever ging naast.

Rond de zeventigste minuut werd de wedstrijd definitief beslist door drie treffers in een tijdsbestek van vijf minuten. Doelman Grootenhuis liet zich verrassen in de korte hoek op een schot van Jarien Schepers. Op een schot door het midden van het doel verkeek de VSCO-goalie zich en tenslotte maakte Max Goudbeek de 0-5. Nog even was VSCO’61 dichtbij de eretreffer, maar de jarige en ijverige Luca Veldhoen zag zijn schot net naast gaan.

In de penaltyserie wist VSCO’61 WVF wel de baas te blijven: 3-2.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment