VSCO

OOSTERWOLDE  - In de 39e editie van het Berend Elzerman Toernooi leed VSCO’61 een 0-5 nederlaag tegen eersteklasser SVI uit Zwolle. VSCO’61 dat verrassend startte met Klaas Woudenbergh op de rechtsbackpositie en Colin Blaauw in de voorhoede. Tot op heden waren de rollen net omgekeerd. Ook startte VSCO’61 in een 4-4-2 formatie.

In het begin van de wedstrijd kon VSCO’61 voetballend goed meekomen en hadden zelfs pech dat een doelpunt van Jeroen van de Kolk wegens buitenspel werd afgekeurd. Al na tien minuten moest Jeroen van de Kolk geblesseerd het veld verlaten na een botsing met doelman Alex Grafhorst. Na 20 minuten bewees VSCO’61 zich een slechte dienst toen een terugspeelbal van Wesley Pater in het eigen doel verdween (0-1).

Hierna nam SVI steeds meer het initiatief en het lukte VSCO’61 niet om echt gevaarlijk te worden. In de laatste vijf minuten van de eerste helft liep SVI uit naar 0-3 door doelpunten van Lucas Nannink op aangeven van Youp Kok en op aangeven van Xander Slot bepaalde Youp Kok de ruststand op 0-3.

De tweede helft was weinig spectaculair. VSCO’61 probeerde wel de aanval te zoeken, maar was niet bij machte om een uitgespeelde kans te creëren en SVI leek tevreden met de 0-3 stand. Echter in de laatste vijf minuten van de wedstrijd kwam daar toch nog verandering in. Eerst was het Pascal Esmeijer die op aangeven van Frank Jansen scoorde en Twan Zuidmeer bracht de eindstand op 0-5.

Hierna moeste  beide teams drie penalty’s nemen. Elk gescoorde penalty telt mee in de stand voor een punt. VSCO’61 wist alle drie de penalty’s raakt te schieten, terwijl SVI tweemaal raak schoot.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment