WHC

WEZEP -  In het kader van het Keizer Garantiemakelaars Nederlaagtoernooi was het zaterdagmiddag weer gezellig druk aan de Mulderssingel.  In de eerste wedstrijd voor dit Nederlaagtoernooi ontving WHC SDC Putten dat zijn competitiewedstrijden speelt in de hoofdklasse. Het werd een levendig duel waarin je kon zien dat beide partijen voor de winst wilden gaan en wat de Wezepers lieten zien geeft weer vertrouwen voor het nieuwe seizoen.

WHC begon sterk aan de wedstrijd. Na enkele minuten  was er al de eerste doelpoging van Sander Krijns. Even later de 1e mogelijkheid voor Stef v.Oene, maar doelman Huisman redde knap. Na 14 min.uten wist Jelle Post de 1-0  te scoren na een mooie combinatie met Sander Krijns. op links. Jelle omspeelde zijn directe tegenstander en krulde de bal vanaf de linkerkant van het strafschopsgebied rechts om de keeper heen.  Even later de 1e mogelijkheid voor de Puttenaren, maar Jasper Kuiper stond op de juiste plaats.  In de 25ste minuut mooie aanval van WHC via Sargon Gouriye en Jelle Post. Helaas was de eindpass op Stef v.Oene niet goed waardoor deze mooie aanval niet kon worden afgerond.  In de 30ste minuut kreeg SDC Putten een vrije trap toegekend op de rand van het strafschopsgebied die door Wessels werd genomen. Doelman Jasper Kuiper stond goed opgesteld en kon daardoor handelend optreden om zo de gelijkmaker te voorkomen. Vlak voor rust creëerde Belan Zend zich zelf nog een grote kans, maar schoof de bal rakelings voorlangs. Daarna was het rust met een stand van 1-0.

In de 2e helft werd er van beide zijden volop gewisseld en dat kwam het veldspel niet ten goede. Er bleven over en weer wel kansen ontstaan, maar er werd niet meer gescoord. Trainer Karrenbelt kan na de eerste beproeving tevreden zijn met wat de Wezepers lieten zien.

WHC Club TV heeft weer een mooie samenvatting gemaakt van deze wedstrijd. Deze kunt u kijken via de volgende link: https://youtu.be/rdoW1p7EHO0

Bouke Verkuijl

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment