bingo

OLDEBROEK  -  Op de vrijdagavond 13 augustus zullen de bingoballen eindelijk weer vallen.OWIOS vnodigt die avond graag alle trouwe spelers uit, maar ook nieuwe spelers, die zin hebben in een leuke avond zijn van harte welkom in het clubhuis van de voetbalvereniging aan de Bovenheigraaf 19 in Oldebroek.

De bingo wordt volgens de geldende coronamaatregelen georganiseerd. Alle stoelen staan op 1,5 meter van elkaar. Binnen in de kantine is er plaats voor 120 personen. Het clubhuis beschikt over een goed werkend ventilatiesysteem. De kantine is vanaf 18.00 uur open en de bingo start om 19.30 uur met een eerste gratis ronde. Er is er  €1300,- aan prijzengeld te winnen.

 De bingo kent zoals vanouds een hoofdprijs van €230,- bij de hoofdronde. Naast de hoofdronde en de 20 reguliere ronden met de jackpotronde, zijn er ook de twee gebruikelijke tussenronden. Gestart wordt er met de gratis ronde. Er wordt alleen gespeeld om geldprijzen. In de pauze volgt nog een kleine verloting. Tussen de bingo door worden er warme hapjes geserveerd. Ook is de gehele avond de keuken geopend.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment