DSC01613

OOSTERWOLDE  - Bij de start van het nieuwe voetbalseizoen heeft VSCO’61 haar nieuwe presentatiegids gelanceerd.  De eerste exemplaren werden door de selectiespelers Daisy van Pijkeren van Vrouwen 1 en doelman Arjan ten Klooster overhandigd aan burgemeester Tanja Haseloop-Amsing en Henk Feitsma van de BAV (Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen). Dat gebeurde in aanwezigheid van ruim 70 geïnteresseerden op sportpark De Heughte. Het centrale thema in de gids is clubliefde.

Foto's Jack Aalderink

 Het thema wordt in diverse artikelen uitgewerkt. Zo komen de supporters van de 12e Kanarie aan het woord, maar ook de echtgenotes van mannen die een groot deel van hun vrije tijd besteden aan vrijwilligerswerk voor de vereniging. Naast de traditionele elftalfoto van de eerste selectie is er ook de primeur van de elftalfoto van het Vrouwen 1 team van de Kanaries. Ook de hoofdtrainers van beide selecties komen aan het woord, die met plezier vooruitkijken naar het nieuwe seizoen.

Burgemeester Haseloop complimenteerde de vereniging dat deze onder de huidige omstandigheden in staat is gebleken opnieuw een presentatiegids samen te stellen. Zij wees op het belang van het verenigingsleven voor de samenleving en sprak de hoop uit dat het nieuwe seizoen een redelijk normaal verloop zou kennen. Henk Feitsma van de BAV sprak zijn bewondering uit dat VSCO’61 al zo lang aaneengesloten jaarlijks een presentatiegids van hoog niveau uitbrengt.

De Presentatiegidscommissie is tevreden over het eindresultaat en hoopt dat de nieuwe gids de lezer van begin tot eind zal boeien. Zij bedankt iedereen die bij de totstandkoming van deze gids en ook bij de uitreiking zijn of haar medewerking heeft verleend.

De presentatiegids seizoen 2021-2022 wordt verspreid onder leden, sponsoren en bewoners in de regio en kent een oplage van 7.750 exemplaren.
 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment