OWIOS veld

OLDEBROEK - Traditiegetrouw vindt elk jaar op de eerste zaterdag van juni het Veteranentoernooi van OWIOS plaats. Doordat voetballen in juni nog niet mogelijk was is het toernooi net als vorig jaar verschoven naar augustus. In 2021 staat de 46e editie van het toernooi gepland op zaterdag 28 augustus 2021. De organisatie zal ook dit jaar weer groots gaan uitpakken. 

Bij dit toernooi staat gezelligheid en sportiviteit hoog in het vaandel, met naast het voetbal nog diverse activiteiten zoals een grote pan, een haringkar en livemuziek. Het toernooi wordt gespeeld op recreatief niveau. Er mag worden deelgenomen door spelers die 30 jaar of ouder zijn. Maximaal drie dispensatiespelers, spelers jonger dan 30 jaar, maar ouder als 25 jaar zijn toegestaan. Het is geen vereiste om een elftal te hebben, dat uitkomt in een veteranencompetitie.

Het toernooi wordt gekenmerkt door zijn grote landelijke bekendheid. Er doen ongeveer 20 teams uit heel Nederland met de afgelopen jaren onder andere Oranje Wit uit Dordrecht, Warmunda uit Warmond en FC Wolvega. Maar ook regionale teams doen bijna altijd steevast mee zoals; sv ’t Harde, Noord-Veluwe Boys, WHC, Elburger SC, Urk, Sparta Nijkerk. Naast deze ploegen weten ook steeds meer oud-profs het toernooi bij OWIOS te vinden.

Voor de officiële uitnodiging van het veteranentoernooi klik hier.

Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen via toernooicommissie@owios.n

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment