thumbnail robert Fobbe

’T LOO - Het leek voor motorcrosser Robert Fobbe allemaal voorspoedig te verlopen en hij was op de goede weg. Na vele uren trainen bleek uiteindelijk dat Robert met zijn Husqvarna 250cc snelle  rondetijden op de klok zette. Fobbe voelde zich goed en keek uit naar de eerste wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap.

Helaas ging het  eind mei mis, Robert nam deel aan een trainingswedstrijd in Staphorst en kwam daar flink ten val en brak zijn ruggenwervel. Een flinke aderlating voor Fobbe die alles aan de verwachtingen die hij had in een paar seconden aan zich voorbij zag gaan. De arts liet weten dat hij de eerste weken helemaal niets mocht doen. Robert hield zich prima aan de afspraken en kon hierdoor weer langzaam zijn dagelijkse werkzaamheden oppakken.

Fobbe laat weten dat hij voor honderd procent hersteld moet zijn voordat hij weer op de crossmotor stapt. ‘Nu alles  goed verloopt heb ik zeker weer een doel gesteld en dat is naar de ONK wedstrijd die 16 oktober op zijn eigen thuiscircuit De Bargen word gehouden. Ik moet dus zoals ik al heb aangegeven helemaal top zijn, anders gaat het feest zeker niet door.”

Aan stoppen wil Robert nog niet denken. “Maar ik kijk er zeker wel anders tegenaan. Nu het herstel naar wens verloopt geeft het mij wel extra motivatie bij krachttrainingen en bij de fysio.”

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment