thumbnail 042 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 19 JULI 2021

OLDEBROEK – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Dit is de laatste uitzending voor de zomerstop.

In deze uitzending praat Dirk Jan Grootkarzijn met de organisator van de 9e editie van de Zuiderzeeronde, een wedstrijd onder de vlag van wielervereniging De IJsselstreek. Ook praat hij met ploegleider Marc Zonnebelt van het Allinq-Krush-IJsselsteek team. Afgelopen zaterdag wist de wielervereniging De IJsselstreek met de ploeg de plaatsen 1 t/m 5 de bemachtigen in de Clubcompetitie. Marien Bogerd de Nederlands Kampioen tijdrijden werd 1e, 2e werd Arne Peters, 3e Robin Lowik, 4e Jarno Gmelich Meijling en Jasper Schouten maakte met een 5e plaats het feest compleet. In deze uitzending hoort u hoe de ploeg dit succes kon realiseren.

Evert van ‘t IJssel zal u alle actualiteiten over de motocross vertellen. Hij ging de afgelopen week in gesprek met Robert Fobbe. Fobbe leek helemaal klaar voor het nieuwe seizoen en had het juiste ritme te pakken met zijn Husqvarna 250cc. Het wachten was op de eerste ONK wedstrijd, maar in mei ging het helemaal mis met Robert die zwaar ten val kwan tijdens een trainingswedstrijd in Staphorst. Na onderzoek bleek dat hij zijn ruggenwervel had gebroken en voor lange tijd is uitgeschakeld. De revalidatie loopt tot nu toe zeer goed voor Fobbe, die ook alweer wat aan het werk is. De vraag is hoe hij over de toekomst denkt, dus luister naar het complete interview met Robert Fobbe uit ‘t Loo.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment