DSC4971 scaled

OLDEBROEK - Afgelopen week organiseerde Bakkerij Jonker – Blauw Wit de beachweek. Vanaf woensdag tot en met zaterdag waren er beachvolleybaltoernooien voor verschillende categorieën. In totaal streden ongeveer 60 teams voor de winst in hun eigen categorie: jeugd, recreanten, dames, heren laag en heren hoog. De beachweek werd gehouden op de eigen beachvolleyballocatie op de buitensportaccommodatie in Oldebroek.

Het toernooi begon afgelopen woensdag met de jeugd. Donderdagavond stond het damestoernooi op het programma. Het team ‘sHan’ ging er met de winst vandoor. Vrijdagavond was het de beurt aan de recreanten en ‘De Zandduijnen’ eisten in deze de categorie de winst op.

De beachweek werd zaterdag afgesloten door de heren. Tijdens deze zonovergoten dag ging in de Heren Laag categorie het duo Eibrink & van de Weg met de zege aan de haal. In de heren hoog categorie had het toernooi een groot regionaal karakter met teams uit Zwolle, Harderwijk, IJsselmuiden, Elburg en Meppel. Het duo Esterink & Gaillard kwam als winnaar uit de strijd.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde beachweek waarin jong en oud veel plezier heeft aan het prachtige beachvolleybalspel. De beachweek smaakt dan ook zeker naar meer volgend jaar!

Klik hier voor alle uitslagen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment