thumbnail IMG 8243

WEZEP - De regen mocht de pret niet drukken tijdens de 4e Noord Veluwe Cup. Vijf teams kwamen naar Wezep om daar met elkaar te genieten van een potje voetbal. De teams zijn allen verbonden aan een maatschappelijke organisatie op de Noord Veluwe.

Voetbal voor goed gevoel
De 7 Heuvels en De Koffieleuters uit de gemeente Oldebroek, team Harderwijk, Straathoekwerk Nunspeet en FC Doeltreffend uit Ermelo streden tegen elkaar om de cup. Daarbij speelden ze vijf tegen vijf en konden de teams ook meedoen met het spel 'kratje schieten'. Uiteindelijk gingen alle teams naar huis met een prijs. "We hebben genoten van prachtige acties en heerlijke doelpunten, maar winst is totaal onbelangrijk in dit toernooi" vertelt Rieneke Uitslag van Nummer 13. "Iedereen mag meedoen en verdient daarvoor respect, ongeacht je kwaliteiten op het voetbalveld. We brengen op deze manier mensen samen en willen hen een goed gevoel mee geven. Het is fantastisch dat voetbalvereniging WHC hier haar steentje aan bijdraagt".

Voor en door!
De Noord Veluwe Cup wordt georganiseerd door Nummer 13, Straathoekwerk Nunspeet en Veld 42. Het toernooi werd voor de vierde keer georganiseerd. Daarbij worden de deelnemers nadrukkelijk bij de organisatie betrokken. Zo had Marjolein van Dronkelaar uit Elburg deze keer de leiding over het toernooi. Zij kon daarmee leren om een
evenement te coördineren. "Het is heel leerzaam voor me. Vorig jaar deed ik nog mee aan de Noord Veluwe Cup en nu mag ik de leiding hebben. Op deze manier kan ik me verder ontwikkelen. Dat is mooi". Andere deelnemers waren scheidsrechter of hielpen mee met het kratje schieten.

thumbnail IMG 8229

thumbnail IMG 8249

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment