A1B68294 C58B 410E AE54 BD41624B4A36

WEZEP - De eerste selectie van WHC is dinsdagavond 8 juni begonnen aan de voorbereidingen op het nieuwe seizoen. Trainer Richard Karrenbelt zegt vurig te hopen dat het voetbalseizoen normaal verloopt ”want de laatste twee competities zijn door corona de mist ingegaan. Dan train je nog wel, maar waarvoor eigenlijk,” zegt de oefenmeester van WHC, die zijn jongens een compliment geeft voor de wijze waarop ze zich de laatste twee seizoenen opgesteld hebben.

 ”We gaan nu weer voor het echie,” zegt Karrenbelt. ”We gaan weer letten op details, spelen oefenwedstrijden en gaan jonge jongens inpassen. Kortom, het wordt weer menens en nogmaals laten we hopen op een normaal en goed seizoen.”

Zaterdag speelt de selectie een onderlinge wedstrijd (11 tegen 11) zonder publiek op het sportpark. Het terras is dan uiteraard wel open. Het eerste blok van de voorbereiding wordt donderdag 1 juli om 20.00 uur afgesloten met een wedstrijd tegen Go Ahead Kampen op Sportpark Mulderssingel.

In augustus wordt een verloting met mooie prijzen opgestart. De loten kosten één euro per stuk, een deel is bestemd voor een goed doel en een deel voor een trainingskamp van de eerste selectie.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment