thumbnail Hendri Bekenkamp en Niels v

’t LOO - Voorzitter Hendri Bekenkamp en baancoördinator Niels van ‘t IJssel hebben er alle vertrouwen in dat het binnen vier weken gaat lukken om op zaterdag 3 juli op circuit ‘de Bargen’ de eerste wedstrijd om het open Nederlandse kampioenschap voor de zijspannen en de Quads te laten verrijden. Net voordat het interview werd gemaakt kreeg Bekenkamp een telefoontje van de Spijkse Metaalhandel van den Heuvel die liet weten zijn naam aan dit kampioenschap te willen  verbinden. Hendri vertelt blij te zijn, wat zeer begrijpelijk is gezien de financiële gevolgen die de corona heeft gehad voor de stichting.

Niels van ‘t IJssel is al jaren vrijwilliger bij Stichting Circuit Oldebroek en heeft inmiddels ook plaats genomen in het bestuur. Helaas kon hij als baancoördinator dit jaar niet veel doen, maar staat nu voor de uitdaging alles binnen vier weken te realiseren. Hij laat weten dat door de inzet van de vrijwilligers al weer heel wat uit de grond is gestampt. Hij vertelt ook hoe het was om vrijwilliger te zijn en hoe het is om een bestuurlijk functie te hebben. Het brengt hem veel plezier samen te werken en dat er na alle inspanningen tijd is vom gezellig samen even wat te drinken en te eten. 

Bekenkamp legt uit dat er eerst op stap vier van de versoepelingen moet worden gewacht. Mocht er toch publiek worden toegelaten dan gaat het anders dan dat we gewend zijn. ‘Gelukkig kunnen we weer een evenement organiseren, ook mede dankzij de Gemeente Oldebroek die alle medewerking verleent en natuurlijk ook weer blij is dat er op sportgebied weer wat gebeurd. Dus houdt u de komende tijd de Facebookpagina en de website van de stichting goed in de gaten, waar alles te lezen en te zien zal zijn.’

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment