Afbeelding1

OLDEBROEK– Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. In deze uitzending van Sportief Zijn Zeker Weten gaat Dirk Jan Grootkarzijn in gesprek met Rudolf Huberts over het Lokaal Sportakkoord Oldebroek. De eerste toekenningen hebben inmiddels plaatsgevonden. In drie jaar is er € 80.000,- eschikbaar om sport en bewegen te stimuleren in de gemeente Oldebroek. Rudolf geeft toelichting op de eerste projecten en hoe er nog ideeën en plannen kunnen worden ingediend.

Evert van ’t IJssel gaat in gesprek met Henri Bekenkamp en Niels van ’t IJssel van Stichting Circuit Oldebroek. Zij hebben positief nieuws want 3 juli gaan de motoren weer ronken in Oldebroek. In deze uitzending hoort u de laatste details en onder welke voorwaarden het gaat plaats vinden.

Dirk Jan ging in gesprek met Rik Jansen van de Hanzerenners uit Zwolle. Een mooi initiatief in deze regio voor de wielersport. De Hanzerenners zijn actief met het opstarten van een Elite Wielerploeg. De Wezeper Gerrit van Duinen is ook renner bij deze ploeg. In 2022 wil de  ploeg gaan deelnemen aan de wielerwedstrijden.

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment