190622 LVH282 0283 1200x675

OLDEBROEK -  Van 14 t/m 17 juli organiseert Blauw Wit de beachweek. Deze hele week zal in het teken staan van beachvolleybal en op iedere dag wordt er een toernooi gespeeld. Al ruim 13 jaar organiseert volleybalvereniging Bakkerij Jonker – Blauw Wit het jaarlijkse beachvolleybal toernooi in het vierde weekend van juni. Het toernooi wordt normaal gesproken altijd op de vrijdagavond en gehele zaterdag gespeeld waarbij er op 8 velden tegelijkertijd het toernooi wordt afgewerkt en waaraan zo’n 100 beachvolleyballers meedoen.

Binnen de huidige coronamaatregelen en met het oog op de toekomst heeft de beachcommissie gekeken wat er mogelijk is om een zo aantrekkelijk én coronaproof toernooi neer te zetten.

Blauw Wit beachweek op nieuwe locatie
Na de laatste versoepelingen is gebleken dat door de oorspronkelijke data een streep kon.  Daarnaast zijn nog teveel onzekerheden om het toernooi in de oorspronkelijke vorm doorgang te laten vinden. Ook met het oog op een relatief korte voorbereidingstijd, is besloten het toernooi te laten plaatsvinden op meerdere dagen. Het toernooi wordt uitgesmeerd over meerdere avonden en of dagdelen waardoor het aantal mensen op de beachvelden niet al te groot zal zijn. 

Bijkomend voordeel is dat Blauw Wit al beschikt over een eigen beachvolleyballocatie waar al drie velden ter beschikking liggen. Het toernooi zal dan ook op de eigen nieuwe beachlocatie gespeeld gaan worden.

Doordat er langzaamaan steeds meer versoepelingen komen en op de planning staan qua coronamaatregelen, wordt het toernooi ook 3 weken later gespeeld (van 14 t/m 17 juli). Zo hoopt de vereniging een passende oplossing te bieden in deze coronatijd en een ieder kan dan eindelijk weer sportief bezig zijn.

Iedere dag een ander niveau
Het toernooi zal op woensdagmiddag 14 juli van start gaan voor de CMV en C jeugd,  waarna er ‘s avonds een toernooi wordt gehouden voor onder 15 en onder 19 (A&B-jeugd). Op donderdagavond 15 juli zullen de dames hun toernooi spelen en op de vrijdagavondavond 16 juli zullen de recreanten hun kunsten mogen vertonen op het zand. Het toernooi zal op zaterdag 17 juli afgesloten gaan worden door de Heren Hoog en Heren Laag klasse. Uiteraard ben je vrij om deel te nemen aan meerdere niveaus op verschillende dagen, rekening houdende met je eigen niveau.

Klik hier voor voor meer informatie of inschrijven

Vanaf heden is de inschrijving geopend voor het toernooi. Wees er wederom snel bij, want vol = vol

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment