glow

ZWOLLE - Na de samenwerking met de ColorRun komt stichting TwinsAllround dit jaar na meerdere kleurenlopen vanuit hun stichting te hebben opgezet. Dit jaar los van de ColorRun naar Zwolle op 27 juni. De ColorRain 4KM kleurenloop zal worden gehouden bij het PEC Zwolle stadion in samenwerking met PEC Zwolle, PEC United en het Ijsseldeltacenter. En er zijn zelfs twee runs dit jaar dus voor ieder wat wils!

De lopers kunnen kiezen of ze rennen, dansen of wandelen door een kleurrijke parcours van 4 kilometer met 3 kleurenzones en 9 kleurtjes. Vertrek met een wit T-shirt en kom terug als een kleurenbom! Maar dit jaar is er meer! 's Avonds is er een 'glow in the dark dansffeest minirun' van 4 km. Verlicht met blacklights, bogen, glow-in -the dark sticks en een dj.

De ColorRain en ColorRainGlow beleef je niet alleen. Zo'n 3000 lopers banen zich een weg door de 3 kleurrijke zones met 9 kleurtjes, in de avond, door lichtgevende zones. Het parcours is om en nabij het PEC stadion, de ideale omgeving voor een funloop!

Kom voor beide lopen met een te gek kleurrijk kostuum en loop hand in hand met je nieuwe ColorRain familie. Zodra je de finish hebt gehaald, volgt de afterparty waar je kan dansen, eten en drinken. Kom met je vrienden, je teamgenoten, je collega's of het hele gezin.

Naast je eigen prestaties is het ook mogelijk om tijdens het evenement geld in te zamelen voor een goed doel. De ColorRain en ColorRain Glow geeft 1,50 euro korting bij aankoop van een 'promo ticket', waarmee je kunt sparen voor het gekozen goede doel. Hoe meer mensen zich aanmelden, hoe groter het bedrag. De kosten voor de inschrijving lopen uiteen van 15 euro tot 18.50.

Er is deelnemerslimiet van 3000 voor de ColorRain en 3000 voor de ColorRainGlow, dus wees er snel bij want dit wil je echt meemaken!

Voor meer informatie zie www.colorrain.nl of www.colorrainglow.com

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment