selectie

WEZEP - Majorette- en twirlvereniging Majofique uit Wezep heeft afgelopen weekend tijdens een succesvolle thuiswedstrijd goed gepresteerd. Twee gouden, vier zilveren en 1 bronzen medaille bleven in Wezep.

Het Selectieteam behaalde een eerste plaats bij het onderdeel Large team Senior Beginners. Het duo Esther Vlieger en Gemma Vlieger behaalde een gouden medaille bij het onderdeel Duo dance twirl in de klasse Senior Intermediate.

Het A-team werd tweede als Small team in de klasse Juvenile Beginners. Zilveren medailles waren er daarnaast voor het duo Angelique van Gelder en Sabine Kroeze (Duo dance twirl – Senior Intermediate), Aniek van de Beek (Twirling 1 baton – Junior Beginners) en Esther Vlieger (Twirling 2 baton – Senior Beginners). Tot slot mocht Gabriëlle Boeve naar voren komen voor een bronzen medaille bij het onderdeel Solo dance twirl in de klasse Juvenile Beginners.

Op zaterdag 21 juni komen de teams en solisten van de vereniging opnieuw in actie bij een wedstrijd in Barneveld. Kijk voor meer informatie over de vereniging op www.majofique.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment