thumbnail DSC6426 bewerkt

OLDEBROEK -   Slagerij van de Weg heeft de eerste herenselectie van Bakkerij Jonker – Blauw Wit in nieuwe trainingspakken gestoken. Uiteraard is de selectie erg content met de nieuwe trainingspakken en afgelopen week werd mede-eigenaar Gerard van de Weg bedankt middels een bloemetje door enkele spelers van de selectie.

Met Daniël van de Weg is er ook een familielid actief in de eerste selectie van Blauw Wit. Daarmee was het lijntje voor de slagerij om zich als sponsor te verbinden aan Blauw Wit 1 dan ook kort. “We willen de vereniging steunen waar dat kan, belangrijk is dat de jeugd de kans krijgt om te sporten. Hoe meer beweging, hoe sterker de jeugd zal worden in de toekomst”, aldus Gerard van de Weg.

Trainen op het zand
Sinds het buitensporten weer toegestaan is, staat Blauw Wit 1 twee keer per week te trainen op het zand. De sporthal is gesloten, maar met de huidige coronamaatregelen kan er getraind worden op de gloednieuwe beachvolleybalaccommodatie. De focus ligt voor het team, onder leiding van Felix Lopez, de aankomende tijd dan ook op beachvolleybal. Er wordt gehoopt dat er in de zomer toernooien gespeeld kunnen worden. Daarnaast wordt er reikhalzend uitgekeken naar het nieuwe seizoen in de zaal.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment