HATTEMERBROEK - Het 1e en 2e van DEZ/NGKZ hadden een uitwedstrijd tegen Hartholt Olie/DOS. Het 1e en 2e staan op de ranglijst boven Harholt Olie en DEZ/NGKZ was dan ook favoriet voor de zege. De wedstrijden stond vooral in het teken van grote blunders aan beide kanten. DEZ/NGKZ trok aan het langste eind.

Op bord 1 H. Mark zet een verkeerde zet waardoor W. de Mol een dam haalt, hierdoor blijft het wel gelijk maar H.Mark komt gelijk in moeilijkheden. Hierdoor wint de Mol.

Op bord 2 maakte Van Faassen een grote fout in het begin van de wedstrijd door een verkeerde afruil te doen waardoor Wensink 3 schijven voor kon komen. Wensink dacht de winst binnen te hebben en lette niet meer goed op waardoor Van Faassen een dam kon halen en Wensink ondanks de 3 schijven meer in de problemen kwam en de wedstrijd verloor.

Op bord 3 begon Oldenhof  de wedstrijd aanvallend waardoor Plakmeijer moeite had om onder de druk uit te komen. Halverwege de wedstrijd lukte het hem toch en Plakmeijer kwam meer in het spel. In het eindspel haalde Oldenhof een dam, maar door een verkeerde zet verspeelde hij gelijk een dam zodat Plakmeijer een dam haalde en Oldenhof vast zette. Plakmeijer won de wedstrijd.

Op bord 4 werd een leuke wedstrijd gespeeld. Halverwege de wedstrijd kwam Last 1 schijf voor door een zetje. Hierdoor ging Slendebroek van allerlei ruiltjes doen zodat Last geen dam kon halen. Aan het eind van wedstrijd haalde Slendebroek een dam door een zetje. Daarna haalde Last ook een dam waardoor het remise werd.

Hartholt Olie/DOS 3 – DEZ/NGKZ2 3-5

1. H. Mark- W. de Mol 0-2

2. E. van Faassen – H. Wensink 2-0

3. H. Oldenhof– A.J. Plakmeijer 0-2

4. W. Slendebroek- E. Last 1-1

Uitslag van het 1e team:

Hartholt Olie/DOS 1 –DEZ/NGKZ 1 4-8

Bart Hartkamp –Rick Hakvoort 0-2

Maikel Schotkamp – Bart Lugthart 0-2

Ronald Holterman- Alie Beekman 1-1

Frits Gerritsen- Harry Beekman 0-2

Michel Holterman- Fred Niezink 1-1

Harry Abbing-Joachim van Nieuwekerken jr. 0-2

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment