006 NK JEUGD MOUNTAINBIKEN ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022 V1.1

‘t LOO – Zaterdagochtend 27 maart was er bij de ATB Vereniging Oldebroek een bijzonder moment. De vereniging heeft van de KNWU (Koninklijke Nederlandse Wielren Unie) de Nederlands Kampioenschappen Mountainbiken jeugd 2022 toegewezen gekregen. Voorzitter Arie ten Hove en alle vrijwilligers zijn trots dat de KNWU dit kampioenschap aan de vereniging heeft toegewezen.

Op zaterdag 24 september 2022 zal er op het sportpark  op ’t Loo gestreden worden om de nationale titels door de jeugd. Het sportpark ligt er optimaal bij en de vereniging heeft veel ervaring met het organiseren. In september 2020 was de ATB vereniging namelijk de organisator van het Nederlands Kampioenschap ATB Streetracen in Oldebroek.

Tijdens de bekendmaking was de jeugd present en op een groot LED scherm werd het mooie nieuws voor de vereniging bekend gemaakt. Het jaar 2022 wordt een bijzonder jaar, want de actieve vereniging bestaat 20 jaar. Met ruim 400 leden,een groeiend aantal jeugdleden en een actief kader ziet de vereniging de toekenning van het Nederlands Kampioenschappen Mountainbiken jeugd als een kroon op hun werk.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment