Oranjefestival

WEZEP - Ieder seizoen vinden veel jonge meiden en jongens hun weg naar de lokale voetbalvereniging. Zij gaan daar genieten van veel voetbalplezier, samen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Om geïnteresseerde jongens en meiden de kans te geven de vereniging te leren kennen en te ontdekken of voetbal een leuke sport voor hen is, organiseert v.v. W.H.C. op zaterdag 24 April 2021 om 09.00 uur een uniek Oranjefestival op sportpark Mulderssingel

Oranjefestival

W.H.C. werkt in de organisatie van dit gratis Oranjefestival samen met de KNVB, de Nederlandse voetbalbond. Om de verenigingen, rondom het komende EURO2020, te ondersteunen bij het werven van nieuwe leden bij de jongste jeugd, heeft de KNVB een speciale activiteit uitgewerkt voor de verenigingen. De verenigingen ontvangen hierin allerlei hulpmiddelen, waaronder speciale Oranje-hesjes en een uitgewerkt draaiboek van het Oranjefestival.

Voetballen als Oranje!

De spelers van Oranje en speelsters van de OranjeLeeuwinnen ondersteunen deze festivals, ook zij zijn namelijk ooit begonnen als jong meisje of jongen bij één van de lokale amateurverenigingen. Zij erkennen het belang van veel sporten en bewegen op jonge leeftijd en stimuleren dat veel jonge kinderen gaan voetballen bij een vereniging. Hun voetbaldroom is immers ook ooit op deze manier gestart!

Trainers:

De spelers van de eerste selectie van W.H.C. zullen dit festival begeleiden.

Aanmelden

Aanmelden voor de activiteit is heel makkelijk. Op het platform www.knvb.nl/alsoranje staan alle Oranjefestivals vermeld en wanneer je zoekt op W.H.C. komt ons Oranjefestival naar voren. Daar vind je dan de mogelijkheid om je in te schrijven. Vanuit W.H.C. volgt dan een bevestiging en daarna meer informatie over het Oranjefestival.

Op de site www.whcwezep.nl is ook een link geplaats waar de aanmelding voor het Oranjefestival voor u dochter of zoon gedaan kan worden

Meer informatie of vragen ?

Mocht je meer informatie of vragen hebben kan je altijd met v.v. W.H.C. contact opnemen. Dit kan via gertjan18@hotmail.com of via www.whcwezep.nl.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment