HATTEMERBROEK - STB begon matig aan de wedstrijd tegen CSV'28 3. Veel foute passes brachten onrust bij STB in de gelederen. Toch werden de nodige kansen gecreeërd, maar geen enkele kon voor de rust benut worden.

Ruststand 0-0. Na de rust kwam de doelpuntenmachine op gang. Een schot van Alwin van de Beek werd tegengehouden binnen de 16 meter door een CSV speler met de hand, dus penalty : Gijs van Hulst had deze keer vanaf 11 meter het nodige geluk maar de 0-1 kon worden genoteerd. De 0-2 volgde snel uit een corner kon Alwin van de Beek vrij in koppen .

CSV28 tekende nog de ere treffer aan door een goed ingekopte voorzet: 1-2. De 1-3 was een Maradonna-achtige actie van captain Henk van Ommen , de hele verdediging werd door zijn actie uitgekapt en omspeeld. Ook de keeper werd uitgespeeld door Henk, die de bal een meter voor de lijn de touwen in kon jagen.

Topschutter van STB : Gijs van Hulst besloot het seizoen met de 1-4 , via een 1-2 combinatie kon hij het laatste doelpunt van het seizoen aantekenen. STB eindigt op een keurige 4e plaats, waarmee tevreden kan worden terug gekeken op een hectisch seizoen.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment