thumbnail 023 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 22 FEBRUARI 2021 V1

OLDEBROEK /WEZEP – Maandagavond tussen 20.00 – 21.00 is het programma “Sportief Zijn Zeker Weten” te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport. Evert van ‘t IJssel  ging eerder in gesprek met Wout Ramaker en Dirk Jan Grootkarzijn sprak Gerrit van Werven. Evert en Dirk Jan nemen in dit uur ook de actualiteit van de huidige situatie in de sport samen door.

Dirk Jan zocht Gerrit van Werven op en sprak met hem over zijn passies, 750 PK met de Rainbow Truck, 75 PK met het zijspan en 4 PK! In dit radio-interview vertelt Gerrit over zijn passie met 4 PK. Gerrit heeft in de planning staan om dit jaar met Levi Schreurs in het zijspan actief te zijn, maar door de huidige omstandigheden heeft dat nog niet kunnen plaatsvinden. Stil zitten is niks voor de sportman uit Oldebroek. Luister naar het interview dan hoort u de invulling van alle PK’s.

Evert van ‘t IJssel laat Wout Ramaker aan het woord over Keizersveld en komt gelijk met zijn verhaal. Rond medio jaren 80, toen hij 23 jaar was, kocht Wout een tweedehands 125 cc Yamaha. Arie Knikker, zijn buurman, had een Maico 250 cc gekocht en samen gingen zij trainen op motorcrossbaan Keizersveld. Maar van het een kwam het ander en uiteindelijk gingen ze ook bij de wedstrijden kijken. Het voetbal werd tijdelijk aan de kant geschoven en Wouter ging helemaal voor de wedstrijdcross en werd lid van de KNMV. Dit virus duurde ongeveer 4 jaar. Kampen, Hasselt en Keizersveld waren de banen waar hij reed en af en toe Heerde. Ook de regiocross op De Bargen op ‘t Loo sloeg hij niet over

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment