stbza

HATTEMERBROEK - Op een frisse zaterdagmiddag in IJsselmuiden heeft STB gedaan wat er van hen werd verwacht: laagvlieger IJVV werd moeiteloos opzij gezet. Vanaf minuut 1 werd er niets door het volwassen spelende STB aan het lot over gelaten. IJVV kon niet omgaan met de druk die de geelzwarten oplegde, wat snel resulteerde in doelpunten. Binnen het eerste kwartier moest IJVV al 2 doelpunten toestaan van Henk van Ommen en Stan Termes. Hier liet STB het niet bij en voor rust zorgden Gijs van Hulst en Stan Termes nog voor de 0-3 en de 0-4.

In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Er werd alleen op de helft van IJVV gevoetbald. Henk van Ommen, Alwin van de Beek en Ronald Winter maakten er 0-7 van. Een zeldzame uitbraak van IJVV werd meteen omgezet in een doelpunt: 1-7. Ronald Winter zorgde voor de einduitslag met zijn tweede doelpunt van de middag: 1-8.

STB zet zijn ongeslagen reeks moeiteloos voort. Volgende week is subtopper Be Quick de tegenstander. Een belangrijke horde die door STB genomen moet worden, omdat Go Ahead Kampen nog steeds in de nek hijgt van de Wezepers.

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment