thumbnail 022 SPORTIEF ZIJN ZEKER WETEN MAANDAGAVOND 15 FEBRUARI 2021

OLDEBROEK /WEZEP– Maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur is het programma Sportief Zijn Zeker Weten te horen bij regioradio LocoFM. Dirk Jan Grootkarzijn gaat samen met Evert van ’t IJssel in gesprek met sporters, bestuurders en organisatoren in de sport.

Dirk Jan Grootkarzijn ging kijken op de ijsbaan in de Koele bij IJsclub T.O.G. Enkele weken terug werd er bij Sportief Zijn Zeker Weten al aandacht geschonken aan de vrijwilligers van deze ijsclub en al het voorbereidend werk wat zij ieder jaar doen. Toen was nog niet bekend dat er enkele weken later een tijd van ijs zou komen. Dirk Jan sprak met Jan over hoe hij  en zijn vrijwilligers dat hebben beleefd.

Evert van ‘t IJssel zocht Joop Hooft op die heel wat jaren in het bestuur van M.C.C.  Keizersveld heeft gezeten. Hooft laat weten dat het één van de mooiste tijden uit zijn leven is geweest. Hij heeft hoogte- en dieptepunten mee gemaakt en M.C.C.  Keizersveld is nooit uit zijn hoofd verdwenen. Joop doet eerst zijn verhaal in Sportief Zijn Zeker Weten. Joop Hooft is inmiddels 74 jaar en woont al 48 jaar in Wezep ,waar hij het nog prima naar zijn zin heeft

De uitzending is ook via internet te beluisteren: www.locofm.nl/live

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment