Wilco Kwakkel

WEZEP - Afgelopen zaterdag heeft de 1e selectie springen voor de paarden plaats gevonden. Deze werd in de manege van Hulshorst verreden. Jessika Kool verscheen met haar Emsterdem aan de start in de klasse B. De combinatie wist een 10e prijs te behalen.

Wilco Kwakkel ging ook van start tijdens deze wedstrijd. Samen met zijn paard Era kwam hij eveneens uit in de klasse B. De combinatie kreeg 78 stijlpunten en dit was goed voor de 1e prijs.

Foto: Wilco Kwakkel

Julia Vrolijken startte dit weekend de tweede selectie voor de Felix Accountants Dressuur Cup. Samen met King William kwam de amazone uit in de klasse M2 cat. D/E. De proef was goed voor een mooi totaal van 211 punten. Dit was goed voor de 1e prijs.

Janiek Boeve reisde gisteren af naar Haarle om een springparcours te rijden. Met zijn pony Sundancer kwam hij uit in de klasse L cat. D/E. De combinatie ging als eerste van start in deze klasse en ze zetten een mooie foutloze ronde neer. In de barrage werd er een snelle tijd neergezet en dit was goed voor de 2e prijs.

Samen met Ysseldijks Applaus kwam de ruiter eveneens uit in de klasse L. Er werd een foutloos parcours verreden en in de barrage bleek de eindtijd goed te zijn voor de 8e prijs.

Vrijdagavond reisde Esmee Westerink af naar een springwedstrijd in Balkbrug. Samen met haar Adje kwam ze uit in de klasse M cat. D. In het progressieve parcours werd er een snelle tijd neergezet. Dit was goed voor de 4e prijs.

Janiek Boeve

Foto: Janiek Boeve

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment