HATTEM - Het tweede waterpoloteam van Z&PC Hatto-heim heeft zich gerevancheerd na de nederlaag van vorige week in Putten. Tegen het derde team van Deltasteur uit Kampen werd een makkelijke 14-3 zege geboekt.

Hatto-Heim begon flitsend aan de wedstrijd. De eerste aanval werd gelijk omgezet tot een doelpunt. Na twaalf seconden waterpolo trof Peter Luchtenberg doel. Halverwege de eerste periode maakte Deltasteur gelijk, maar kort voor het eind van de eerste periode zorgde Hatto-Heim voor een kleine 2-1 voorsprong.

In de tweede periode ging het beter lopen bij de Hattemse formatie. Johan Bosma maakte in een mum van tijd twee treffers en Herman Roelofs tikte een bal knap binnen. Hatto-Heim liep uit en Deltasteur kon geen fatsoenlijke aanval opzetten.

Met 5-1 halverwege ging conditie in het restant ook een rol spelen. Bij Deltasteur lag de leeftijd wat hoger en met de jonge fittere spelers van Hatto-Heim werd dan ook het verschil gemaakt. In de counter-aanval was Hatto-Heim vaak trefzeker, maar ook gewone aanvallen werden tot een goed einde gebracht. Via 9-2 na drie periodes eindigde de wedstrijd op 14-3. Volgende week gaat Z&PC Hatto-Heim op bezoek bij ZZZ in Dronten.

Periodestanden: 2-1, 3-0, 4-1, 5-3

Doelpuntenmakers: Peter Luchtenberg 7x, Johan Bosma 3x, Herman Roelofs 2x Dries Slijkhuis1x, en Christiaan Fowler 1x

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment