ALS-Arjan

BIDDINGHUIZEN - Voor o.a. Arjen zamelt schaatsteam Schaats voor ALS geld in voor Stichting ALS Nederland. Arjen heeft een gezin met twee zeer jonge kinderen, is schaatsliefhebber en 200 kilometer schaatser Weissensee. Echter door de zenuw-/spierziekte ALS is hij nu volledig van hulp door wijkverpleging afhankelijk. Zodoende wordt er op zaterdag 13 december een schaatsclinic georganiseerd ten behoeve van het goede doel ALS, de genadeloze spierziekte, welbekend van de Ice Bucket Challenge, maar nu op het ijs: Stop ALS challenge Flevonice.

Aan alle schaatsfans en een ieder die zin heeft in een leuke sportiviteit. We nodigen jou of je vrienden, je collega, e.d. uit om mee te schaatsen voor Stop ALS! Challenge Flevonice op zaterdag 13 december te Biddinghuizen. Schaatsen voor plezier en om in beweging te zijn, voor je eigen vitaliteit en voor het goede doel Stichting ALS. Doe je mee?

De schaatsclinic is gecombineerd met de Weissensee schaatstoertocht die dan ook is. Gesponsord rondjes schaatsen voor het goede doel ALS is ook mogelijk. Het belooft een sportieve dag te worden.

De schaatsclinics van 50 minuten zijn vanaf 13.00 uur en worden door bevlogen schaatstrainers gegeven, o.a. oud-olympisch schaatser Fausto Marreiros, aan kleine groepjes.

Kosten € 30 (inclusief entree Flevonice, 1 consumptie, hartige hap en afterparty met live DJ D-JeroenS). De opbrengst is voor Stichting ALS Nederland, die met het geld meer onderzoek kan doen naar deze genadeloze ziekte.

Voor ALS sponsorformulier, aanmelding of meer informatie, email: wtijssen21@ziggo.nl 

Mocht je zelf niet kunnen, maar weet je wel iemand hier enthousiast voor te maken is dat ook goed. In dat geval dank voor doorgeven.
Heeft u nog vragen, belt u dan gerust, u kunt mij bereiken op telnr 06 - 29 567 124.

Met sportieve groet,
Wendy Tijssen
Teamstarter Schaats voor ALS

www.alsteams.nl/schaats4als 
www.eisschnelllauffurals.weebly.com 

ALS-actie

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment