hardlopem

NUNSPEET  -  Dit jaar vanwege de coronaperikelen, wederom geen halve marathon van Nunspeet. De loop stond gepland op zaterdag 27 maart.  en wordt jaarlijks georganiseerd door Alie en Henk Mentink van Loopsport2000. Dit groei-evenement staat al voor het 2e jaar stil . Of de Wallenloop in Elburg zijn 51 ste editie gaat beleven is nog onzeker.

De trainingen bij Loopgroep2000 in Nunspeet, Lelystad en Zeewolde hopen op korte termijn, medio maart, wel weer door te kunnen gaan. Hou hiervoor de website van Loopgroep2000 in de gaten : www.loopgroep2000.nl  Op deze website staan ook, zodra het weer kan, de data voor de beginnerscursussen hardlopen. Ondertussen mag je wel blijven hardlopen, alleen of met z’n tweeën. 

Loopgroep2000 heeft alle leden een schema toegestuurd voor de eerste14 weken van 2021. De Loopgroep hoopt dat de evenementen de Wiekenloop op donderdag 19 augustus in Hulshorst, de Heideloop trailrun in Ermelo op zaterdag 18 september, De Zandenplasloop in Nunspeet op zaterdag 13 november en de Koude Polderloop in Nijkerk op zaterdag 11 december wel door kunnen gaan, met of zonder aanpassingen.

 

Om een reactie te geven moet u ingelogd zijn op deze website.

Reacties mogelijk gemaakt door CComment' target='_blank'>CComment